Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Vítáme Vás v mediálním světě INFO

Svět informací pro Vás

Páteřním portálem mediálního světa informací jsou internetové noviny INFO Noviny24 se zaměřením na cestování, podnikání, vzdělávání a nakupování online. Uvedený portál rovněž nabízí v sekci INFO News24 informace v anglickém jazyce.

Na portále mediálního světa INFO Noviny24 jsou rovněž uvedeny odkazy na externí zpravodajské servery, a to v sekci "Zpravodajství online", v sekci "Internetové magazíny" a v sekci "Worldwide News". Máte tak možnost se začíst do vašich oblíbených novin, např. San Francisco Chronicle. Pro ulehčení a zpříjemnění života si můžete také otevřít Rádio Český Kocourkov, navazující na Rádio Bubu, které nádherně navázalo na Rádio Jerevan.

Informační portál INFO Noviny24 je součástí mediálního portfolia skupiny IM&BG (International Media & Business Group), která pracuje s relevantními informacemi podle vhodného typu média a redakčního záměru. Kromě uvedených integrovaných newsroomů disponuje skupina IM&BG celou řadou dalších webových portálů zaměřených na konkrétní činnosti a aktivity skupiny.

Na stránkách mediálního světa informací skupiny IM&BG poskytujeme online relevantní informace pro manažery, podnikatele, studenty a ostatní aktivní uživatele internetu. Zapojte se i Vy do dění kolem nás a spolupracujte aktivně na vytváření obsahu internetových novin!

Prostřednictvím našeho mediálních portálu INFO Noviny24 máme možnost vzájemně se informovat o všem co je nového a zajímavého, a to nejen v našem "malém českém údolí". Publikováním svých hodnotných myšlenek nebo upozorněním na zajímavý článek přispějete ke kultivaci nás všech. Své příspěvky zasílejte na info@imbg.cz.

Čtěte a pravidelně sledujte portál INFO Noviny24, kde se dozvíte vše podstatné, co potřebujeme vědět, a to nejen o zdraví, vzdělávání, ekonomice, online nakupování, cestování nebo podnikání. V případě Vašeho zájmu o zajímavé rozhovory, názory, velmi užitečné rady a poradny, oblíbené sociální sítě, blogy plné nevšedních zážitků a rozmanité kluby jste rovněž na správném místě.  

Nemáme ambice stát se mediálním domem na českém trhu, ale věříme, že Vám mediální portál INFO Noviny24 bude složit jako nekonečný zdroj inspirativních i praktických informací, jako místo, kde kvantita plytkých informací je nahrazena kvalitou relevantních informací.

Motta

Online relevantní informace pro manažery, podnikatele, studenty a všechny aktivní uživatele internetu.

Hodnotné informace, které jsou vždy k dispozici, když je potřebujete tak, jak je potřebujete.

Vždy bylo důležité umět rozpoznat hodnotné informace a ty předkládat ve správné formě k jejich dalšímu využití.

Také v minulosti platilo, že kdo měl správné informace ve správný čas, měl výhodu před ostatními.

Je dobré být správně informován a přitom nebýt zahlcen plytkými informacemi.

Kontakt na skupinu IM&BG

V případě Vašeho zájmu o jakékoliv informace o mediálním portálu INFO Noviny24 nám kdykoliv napište na:

E-mail: info@imbg.cz

Rádi zodpovíme jakýkoliv Váš dotaz. Kdykoliv nás kontaktujte pro podrobnější informace.