Jdi na obsah Jdi na menu

Senátor: Merkelová je hloupá ženská, má špinavý plán.

15. 3. 2016

Je jen otázka času, kdy se objeví nový Hitler. Zradili nás tehdy, zradí nás i teď.

ROZHOVOR „Je jen otázkou času, než se objeví nový Hitler,“ varuje v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz senátor Jaromír Doubrava. Vyjádřil se k reakcím Evropy v souvislosti se 77. výročím obsazení Československa a vzniku protektorátu Čechy a Morava. „Dnes by nás hodili přes palubu také bez jakéhokoli uzardění. Přiznejme si, že už to vlastně udělali v souvislosti s migrační vlnou. Chtějí z nás udělat skládku muslimů.“ Doubrava zhodnotil i slovenské volby: „Volbou Kotleby vlastně lidé říkají, že v případě nutnosti je třeba migranty zastavit i zbraněmi.“

Senátor: Merkelová je hloupá ženská, má špinavý plán. Je jen otázka času, kdy se objeví nový Hitler. Zradili nás tehdy, zradí nás i teď
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Měsíc březen roku 1939 tvoří bez nadsázky zlom v našich novodobých dějinách. Než se dostaneme k vytvoření Protektorátu, prvním krokem bylo rozdělení státu a vznik Slovenského státu. Dnes vidíme, že se do parlamentu dostali v podstatě neonacisté. Jak se s tím lze vyrovnat? Mimochodem Marian Kotleba je známý i tím, že chválil Josefa Tisa.

Já v tom nevidím problém, protože to je v podstatě časově omezená reakce na krizi. Nebýt tamních nepřizpůsobivých cikánů, nikdy by Kotleba nezískal tolik hlasů a nestal by se předtím ani krajským šéfem. K tomu ještě nelegální migrace, doslova invaze muslimů do Evropy. Volbou Kotleby vlastně lidé říkají, že v případě nutnosti je třeba migranty zastavit i zbraněmi. Díky invazi, které jsme svědky, myslím, že Evropa hnědne a již několikrát jsem řekl, že je jen otázkou času, než se objeví nový Hitler. Pak bude opravdu zle. Volby na Slovensku to potvrzují.

Když se vrátíme k nám do doby vzniku protektorátu Čechy a Morava, západní mocnosti, navzdory proklamacím v září roku 1938, nikdy neposkytly mezinárodní garance nových hranic. Myslíte, že si v sobě stále neseme, že nám tehdy nepomohly? Bylo tehdy reálné se Hitlerovi postavit?

Zradili nás, dokonce si řada britských představitelů myslela, že vznik Československa byl spíše chybou, že kvůli tomu mají problém s Německem. Dnes by nás hodili přes palubu také bez jakéhokoli uzardění. Přiznejme si, že už to vlastně udělali v souvislosti s migrační vlnou. Chtějí z nás udělat skládku muslimů. Nejsou schopni se migrantům postavit. Jsme pro ně malí, bezvýznamní.

Zda tehdy bylo reálné se Hitlerovi postavit, to se nikdy nedozvíme. Jisté je, že jsme byli obklíčeni ze všech stran, protože našimi nepřáteli tehdy byli i Maďaři a Poláci, státy, které se bez rozpaků vrhly na naše pohraniční oblasti, aby naši republiku začali cupovat, ještě než se k tomu dostali Němci. Netrvalo dlouho a Poláci na to doplatili. Kdo komu jámu kopá… Pokud vím, byli to Srbové, kteří nám pomoc nabízeli. Ti Srbové, jejichž bombardování Havel tak vehementně schvaloval a pojmenoval ho humanitárním. To, že k tomu nemohlo dojít, je ale jiná muzika.

My jsme se na pár let stali součástí Třetí říše. Přetrvává ještě v lidech negativní vztah k Němcům?

Spíše velká opatrnost. Vždyť Sudeťáci měli ve svých stanovách až do letošního roku revanš, chtěli majetky z doby odsunu. Posselt se jen tváří, že se s minulostí smířil. Určitě nesmířil. A když se na něho podíváte, vidíte, co by se dělo, kdyby k tomu dostal příležitost. Na rozdíl od Schwarzenberga si opravdu myslím, že opatrnosti vůči nim není nikdy dost.

V současné době postoj kancléřky Angely Merkelové v imigrační krizi… Podle některých komentátorů jde v podstatě i o jakousi snahu o nápravu křivd, které způsobilo Evropě Německo. Může to tak být? Nebo je vše zapomenuto?

To je blbost. Angela Merkelová si povzdychla, že multikulturalismus selhal, neuplynul ani rok a zvala syrské migranty do Německa. Z kancléřky Merkelové se stala dnešní tetka Merkelová, tedy hloupá ženská. Vidíte, že příliš spolupracuje s Tureckem. Navíc stále není proti dalšímu zahlcování Německa migranty.

Proč chce Merkelová zbytečně zatížit EU migranty? Podnikatelské lobby s nadnárodními korporacemi a bankami v čele potřebuje mít v EU nadbytek bezmocných mravenců, kteří by snížili tlak na mzdy ze strany odborů a obecně pracujících lidí. Z bankovních kruhů a na ně navázaných „odborníků“ se ozývá pohádka o tom, že obyvatelstvo EU stárne, chybí pracovní síla. Jenže jenom několik málo procent migrantů má nějaké vzdělání. Přichází pro vše možné i nemožné, jen kvůli práci ne! Obávám se, že jí ani nejsou schopni. Po internetu jde celá řada videí, která to dokazují. Už jsem řekl, že nás mají za své otroky, kteří na ně musí pracovat. Dlužno říci, že se tak i chováme.

Přicházejí absolutně nekvalifikovaní lidé. Hlupáci z korporací zapomínají, že Německo má z minulosti pozitivní zkušenost s integrací ekonomických migrantů, ale ti byli z vyspělejšího Turecka. Jenže teď přichází vlna představující v drtivé většině nekvalifikovanou pracovní sílu, ještě k tomu zatíženou odporem k evropským společenským zvykům a normám a vzývající agresivní islám. Německo dopadne jako Francie. Ta získala levnou pracovní sílu po druhé světové válce z bývalých francouzských kolonií na severu Afriky. Pozůstatkem toho jsou dnes ghetta, nezaměstnanost potomků severoafrických migrantů a velké problémy s nimi kvůli jejich muslimské radikalizaci.

Merkelová plní jenom přání koncernů, nadnárodních společností a korporací. Kdo si myslí, že do tohoto špinavého plánu jsou zapojeny i turecké politické špičky, asi není daleko od pravdy. A toto Turecko vydírá požadavky, které musí Evropa odmítnout! Bezvízový styk, přijetí do EU atd. Splnění už jen těchto požadavků by bylo otevření hranic a ztráta jakékoli možnosti kontroly.

V současné době se začínají dostávat do popředí různé extremistické nebo řekněme krajně pravicové politické strany, osobnosti s radikálními až extremistickými názory. Jak moc to může být nebezpečné? Mimochodem v kontextu toho, že zabodoval Marian Kotleba, hovoří někteří politologové o Marine Le Penové jako o v podstatě zástupkyni demokratické strany. Posouváme hranice vnímání extremistických myšlenek?

Už jsem o tom mluvil. Jde o obrannou reakci. Kdyby se politici velkých stran chovali rozumně a v zárodku zastavili, třeba i násilím, migrační vlnu, nedošlo by k posílení radikálních, až extremistických skupin. Jenže kdo je extremista? To jsou velice pohodlné nálepky. Nebýt lidí, jako je Marine Le Penová, líní politici by nedělali ani to málo, co dnes pro bezpečnost EU dělají. Já osobně za extremistu považuji také Merkelovou a sluníčkáře. A Sobotka se usmívá, že vlastně přijímat migranty z Turecka je paráda. Je to ubohé a krátkozraké.

77 let není až tak dlouhá doba, přesto mám dojem, že se na události doby minulé zapomíná, možná to tak není. Myslíte si, že bychom si je měli připomínat víc, nebo že současné pietní akty, proslovy politiků stačí?

Vůbec si nebereme z historie ponaučení. Zapomínáme na to, co se stalo v třicátých letech, zapomíná se na to, že stejný mechanismus, lenost politiků, ničí i nás. Zapomínáme, jaké nebezpečí představuje politický islám. Podívejte se, jaké bludy se učí ve školách! Jak naše děti může učit tak tupé stvoření, jaké se nám předvedlo v jenom televizním pořadu?! A tak bych mohl pokračovat. Ne, jen pietní akty opravdu nestačí.

Lze nějakým způsobem porovnávat období před 2. světovou válkou se současností?

Je to nová mutace období 1936–1938. Místo Hitlera a jeho kámošů z SS a skupiny finančníků hlavním hereckým ansáblem je teď banda islamistických stratégů a jejich finančníků, či spíše korporací. Navíc ještě Turecko, které teď je svým způsobem v roli Hitlerova Německa z těch let. Impotentní stafáž opět zajistí tzv. západní mocnosti v čele s tetou Merkelovou.

Migrační tlak tu není ze dne na den. Šéfové rozhodujících orgánů EU se na to nepřipravili. Nebyli schopni migraci odrazit, neboť jsou ve vedení EU, ale i v západních odkvetlých mocnostech u moci neschopní, ale důstojně se tvářící idioti stejného typu jako Daladier a Chamberlain v roce 1938. Nejsou schopni pochopit, že dnes již nejde o migraci, ale invazi těch, kteří jsou vycvičeni a připraveni na čísi příkaz vytáhnout zbraně. Není přece tajemstvím, že německé bezpečnostní složky velmi střízlivě odhadují, že mezi nimi je nejméně deset procent těch, kteří představují vážné bezpečnostní riziko. Odhadněte si, kolik to je lidí, schopných i těch nejbrutálnějších vražd!

Volby na Slovensku znamenaly zlom. Premiér Robert Fico nemůže sestavit jednobarevnou vládu a těžko říci, zda má nějakou šanci na sestavení koalice. Druhá ve hře je Sulíkova Svoboda a Solidarita, kde jsou ale jasně cítit protievropské tendence. Navíc tu máme vstup neonacistů do parlamentu. Mohlo by Slovensko spustit lavinu? Když si k tomu představíme, že ve Francii by posílila Le Penová nebo Británie vystoupila z EU... Můžeme ještě přidat protiimigrační politiku Viktora Orbána v Maďarsku nebo antibruselský tón Poláků. Ustojí EU situaci? Objevují se názory, že dojde ke změně liberálního řádu. Může se to stát?

Žádnou lavinu Slovensko nespustí. Lavina je už spuštěna. Nejen v těch případech, které jste jmenovala. Myslím, že i nedělní volby v Německu ukázaly, že si Němci začali uvědomovat hloupost Merkelové a to, že její blbost se musí začít napravovat. Bude to bolet, ale musí se to stát. Samozřejmě, Američané se budou snažit za každou cenu svůj plán na ekonomické oslabení EU dokončit. Nepochybuji o tom, že k tomu využijí všechny možné i nemožné prostředky.

autor: Daniela Černá