Jdi na obsah Jdi na menu

Víte, co se má stavět na Krymu? A další dvě neznámá fakta... Důležité zprávy k Ukrajině od analytika Kollera

 

Analytik Martin Koller se ve svém pravidelném příspěvku pro ParlamentníListy.cz obsáhle věnuje dění na Ukrajině a předkládá informace, které nejsou veřejně tolik známé.

Víte, co se má stavět na Krymu? A další dvě neznámá fakta... Důležité zprávy k Ukrajině od analytika Kollera
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

 

Protože v posledním týdnu se u nás konaly pouze komediální šarvátky pro nemyslící voliče a oslava vítězství euromarxistky, tedy silně našminkované služky cizáckých zájmů Čaputové na Slovensku. Vzhledem k tomu, že Čaputová je naprostá nula, mohla by se zařadit bez problémů do vedení stran pražské havlérky. Pouze není jasné, komu bude víc posluhovat, Washingtonu, Bruselu, nebo Berlínu. Do tří zadků to naráz nejde. Vidíme evidentní výsledek nechuti Slováků k politice, takže jich přišlo k volbám méně, než polovina. Vlastenci zůstali doma, zatímco slouhové cizáků volili v plném počtu v semknutých řadách. Někteří možná i dvakrát. Smutné je, že se nespojili v druhém kole voliči Harabina a Kotleby. Totéž bohužel vidíme u nás. Čaputová má naštěstí zanedbatelné pravomoci a podle odborníků jí budou mít u sousedů za rok plné zuby. Proto se budu věnovat zahraničí. Je třeba především zmínit utajované a upřesnit upravené informace médií vlastněných, případně ideově spřízněných s oligarchickými euromarxisty Sorosem a Bakalou, tedy v první řadě ČT a Seznam.

 

Na Ukrajině dlouhodobě rozkrádané a ničené občanskou válkou zvítězila touha Ukrajinců, kteří tam ještě zbyli, po změně. Tedy stejný problém, jako v případě Čaputové. Volili méně známé zlo ze dvou zel. Z hlediska hlasování je vidět, že nejen Slováci, ale rovněž Ukrajinci jsou naši bratři s nechutí myslet v době voleb. Oligarchický válečný štváč a majdanista Porošenko naprosto propadl a zvítězil neznámý komediant. Jejich nový prezident je stejný jako ten starý, pouze má méně agresivní nátěr a méně odpuzuje bohatstvím a hrabivostí. Ale je to stejný slouha cizáků. Stavba americké základny v Oděse bude pokračovat, přestože napomáhá růstu napětí mezi Ruskem a NATO. Méně známé je, že na Krymu se připravuje stavba zaobzorového radaru protiraketové obrany ve spolupráci Ruska a Turecka! Má chránit Rusko před raketovým útokem ze směru od Rumunska a pravděpodobně rovněž Turecko před raketami z Evropy, nebo arabských států, kde mají státy NATO základny, možná rovněž z Izraele, který je vydírán a tlačen do konfliktů americkými euromarxisty. Erdogan má pravděpodobně dost poručníkování z NATO a z EU už mu přichází méně úplatků. Proto pomalu a jistě mění vlajku, i když na takového spojence je třeba si dávat víc než pozor. Již před několika lety jsem psal, že Turecko není evropská země a do NATO nepatří. Rusku bohužel nic jiného nezbývá, protože agresivní politika NATO a EU je nahnala do náruče Číny a do určité míry i Turecka, stejně jako v roce 1948 americká politika sankcí ČSR do náručí Stalina. V USA by se konečně měli zbavit euromaxistické demokratické bandy a vrátit se ke kořenům, k průkopníkům a americkému snu založenému na tvrdé práci, přemýšlení a úspěchu.

 

Takové spojenectví má ostatně jednu velkou výhodu, a to možnost ukončit válku v Sýrii. Islámští teroristé, kromě těch nejhloupějších a nejznámějších, se pravděpodobně přesunou do Evropy na doživotní dovolenou placenou z našich daní. Merkelová i Macron už jen koukají, jak se připravuje rekonstrukce Sýrie, a to bez investic z Německa a Francie. To vše v době, kdy chtějí zakládat čtvrtou říši bez ohledu na stále se zhoršující ekonomiku EU. Euro se propadá. Nelze se divit, jestliže většina početných rodin afroislámských migrantů žije z peněz pracujících, většinou etnických Francouzů, přesněji většinou bělochů. V případě Macrona lze očekávat snahu o záchranu Francie za německé peníze, kterých je však stále méně. Přibývající migranti na doživotní placené dovolené, finanční podpora islámu, růst nákladů na zbrojení, následky protiruských sankcí, technologické opožďování, záporná bilance v obchodu s Čínou a ekologické šílenství zaměřené na likvidaci jaderných elektráren se Německu prodraží. V případě Merkelové se jedná o snahu o revizi výsledků druhé světové války získáním místa v radě bezpečnosti OSN a přístupem k francouzským jaderným zbraním. Kromě toho nelze přehlédnout snahu o totální kolonizaci středoevropských slovanských zemí, které mají živit hroutící se Německo. V minulém roce odešlo do zahraničí, především do Německa už kolem 800 miliard korun, za vlády údajně nejlepšího premiéra od roku 1990. To vše pravděpodobně narazí na zájmy USA, na něž se evropská dvojka Merkelová a Macron snaží komicky útočit. Měli by se podívat na skladbu amerického exportu do EU a evropského do USA. Případně by je měli poučit někteří z 60 000 povalečů v Bruselu a Strasburgu, kteří se tam flákají jako úředníci EU za královské platy a vymýšlejí, jak občanům znepříjemnit život. Viděli by, která strana je na kom víc závislá. A fakta a zájmy, nikoli žvásty rozhodují ve světové politice.

 

Zde je třeba připomenout, že státy EU podpořily majdan se svržením legálně zvoleného prezidenta a tím i vznik občanské války na Ukrajině, která se v průběhu několika let stala nejchudší evropskou zemí s výsledným útěkem nejschopnějších obyvatel do Ruska a EU. Svržený prezident Janukovič, údajně proruský, připravoval zemi na vstup do EU a NATO, přičemž přístupové rozhovory výrazně pokročily. Již proto nebyl oblíbencem Putina. Nicméně EU nabídla 600 milionů eur a žádala v podstatě jednostranné otevření ukrajinského trhu, což by zlikvidovalo tamní zaostávající průmysl. Putin nabídl pět miliard dolarů, třetinovou cenu za ropu a plyn a pokračování hospodářské spolupráce otevřených hranic. Když se Janukovič pokusil odmítnout evidentně nezištné evropské demokraty a vyjednat lepší než otrokářské podmínky, vypukl majdan doprovázený explozí protiruského nacionalismu a oslav ukrajinského fašismu a jeho spolupráce s německou třetí říší. Fašismus a antisemitismus na Ukrajině se nesetkal ani s kritikou ze strany EU vedené Německem, natož nějakými opatřeními, například sankcemi. Z tohoto hlediska se lze jen podivovat, že pražský magistrát zakazuje prodávat na Karlově mostě i jinde upomínkové předměty s nacistickými symboly. Proboha proč, když pražská havlérka od roku 1989 podporuje sudeťáky jako pohrobky nacismu a po majdanu i ukrajinské a pobaltské fašisty, dokonce i oficiálně cestou ministra Petříčka.

 

V případě ukrajinské občanské války a údajné ruské agrese bych připomněl dvě vesměs neznámá fakta. Mezinárodní soud OSN prohlásil ve svém rozsudku z 22. 7. 2010, že k jednostrannému vyhlášení nezávislosti a odtržení území není potřeba povolení ústředních orgánů státu. Vláda USA vydala 17. 4. 2009 písemné memorandum následujícího znění: „Deklarace nezávislosti mohou, a často se to stává, porušovat vnitřní legislativu. To však neznamená, že dochází k porušování mezinárodního práva.“ Jak jinak, když se Američané roku 1776 vzbouřili proti britské koloniální nadvládě a šli do války. Totéž platí o naší republice, která byla obnovena na území českého království především ozbrojeným i politickým odbojem proti třistaleté rakouské pangermánské okupaci. Ukázkou je rovněž odtržení Kosova od Jugoslávie za podpory EU a NATO,ovšem s výsledkem vzniku narkomafiánského státu a základny islámských teroristů na Balkáně. Děsivá situace v Kosovu i v sousední Bosně je samozřejmě utajována euromarxistickými médii. Navíc tam začínají spolupracovat Srbové a Chorvati, kteří tvoří nejcivilizovanější část obyvatelstva a jsou logicky ohroženi agresivními muslimy. Opět skvělý výsledek humanitární akce EU na Balkáně. Z výše uvedeného vyplývá, že takzvaná ruská agrese je pouhá propaganda válečných štváčů odporující soudu OSN i prohlášení USA, obzvláště, když převážná většina obyvatel Krymu, včetně tamních ukrajinských vojáků a policistů, se rozhodla v referendu odtrhnout od Ukrajiny a vrátit do Ruska. Ukrajinské vykřikování o terorismu, podporované euromarxisty, omílané sluhovskými politiky i většinou českých prolhaných protinárodních médií, je tudíž zcela mimo realitu. To by si měli uvědomit i soudci, kteří chtějí stíhat českého vojáka za jakési fotky z Donbasu. Jestli jsou na Ukrajině nějací teroristé, tak se jedná o fašisty a příslušníky takzvaných dobrovolnických praporů, jako je Azov, které jsou složeny z velké části ze zahraničních žoldáků a vrahů.

Autor: Martin Koller