A aby toho nebylo málo, tak si ODS pozve do party nově vzniklou Kalouskovu TOP 09 a vytvoří novou politickou stranu s Peake v čele a společně tuto zadluženou zemi ještě více vysávají a ještě přitom stačí nadělit církvi těžké miliardy. Docela lituji ty, kteří si pravidelně nechávají touto bezohlednou smečkou před volbami vymýt mozek a pak zjišťují, že po volbách je všechno jinak. Pak čtyři roky sledují, jak se ty jejich vyvolení vzájemně podtrhávají, uplácejí, obdarovávají falešnými tituly s jediným cílem, dostat se k co největším prachům a tzv. uvědomělý pravicový volič je už naprosto nezajímá. Copak může slušný a čestný pravicově smýšlející člověk přijmout fakt, že v čele ODS a budoucí premiérkou by se měla stát Miroslava Němcová? Při vší úctě k stojedničkové premiérce si myslím, že není zrovna dvakrát bystrá a její sklony k hysterickým reakcím jsou už dnes legendární. Navíc tato paní "Čistá" byla vždy poslušná a loajální ke všem špinavostem a prasárnám, které se její ODS na občanech a svých voličích dopustila.

ODS a TOP 09 mají plná ústa principu svobodné společnosti a přitom se snažily zákonem donutit občany, aby celý život odevzdávali část své mzdy pofiderním sokromým penzijním fondům. Nebo (naštěstí marná) snaha povinně nahnat občany do předem připraveného tunelu s názvem IZIP? Nechápu, proč mají jít mé daně do kapes církevních papalášů, když já jsem jim nikdy nic nevzal. Nebo si ODS jako projev pravicové svobody představuje zvýšit daně všem (DPH), střední třídě napálit skoro padesáti procentní daň ze mzdy a milionářům ji naopak o 15% snížit? Co to je za pravicového soudruha, který vyznamená vrahy Čechů nebo se omluví Sudeťákům a pomlouvá vlastní národ v zahraničí?

Čtenář si jistě vzpomene   na rok 2010, kdy nám drze  chemik  Kalousek  zaslal  k úhradě složenku na  121 000 Kč,  po třech letech  pravicové vlády  už činí dluh na jednoho obyvatele ČR včetně  kojenců už 168 000 Kč! A místo pořádného fackování ve vlastních řadách a omluvy národu mají ODS s premiérkou Němcovou tu drzost pomlouvat ostatní politické strany i prezidenta, strašit komunisty a slibovat a slibovat.

Snad nejlépe vystihne uvažování dnešních tzv. pravicových politiků a jejich fanatických zastánců tento rozhovor:

Baví se zahraniční novinář s českým politikem a ptá se ho: "Proč se vy pravicoví politici chováte k lidem, jako by to byli úplní kreténi?" A politik odpoví: "No protože nám ve volbách zase dali svůj hlas." 

Autor: Jan Šustek