Jdi na obsah Jdi na menu

Jsou jak zvěř, ale media o nich lžou a lhát nepřestanou

Nebohý utonulý syrský chlapec, či zubožený otec, kterému novinářka podrazila nohu, nebo děti a jejich matky, trpící před plotem v Maďarsku. To na nás chrlí media, ale lžou, lžou a lžou. Marně.

Pamatujete na (sestříhaný) rozhovor s ukrajinským vojákem, líčícím běsnění separatistů? Nakonec se ukázalo původní video – šlo o povstalce, líčícího běsnění ukrajinckých vojáků na civilním obyvatelstvu. Dnes ale Ukrajina není „in“, dnes „frčí“ rudé trencle na Hradě a srdceryvné příběhy o uprchlících. Co na tom, že jde o lži? Mezi uprchlíky je jen 20% Syřanů a z nich většina utíká z relativně klidných oblastí. Jde o ekonomické migranty. Že by prchal někdo ve značkových džínách s posledním modelem iphone a třemi čtyřmi tisíci dolarů z válkou zmítané oblasti je sci-fi. Tělíčko nebohého syrského chlapce bylo před vyfotografováním pečlivě naaranžováno, aby nastartovalo lavinu soucitu a otevřelo nám náruče. Co na tom, že chlapce, jeho bratra a jejich matku utopil jejich vlastní otec, navíc převaděč, který neutíkal ze Syrie, ale z Turecka za lepším? Z nebohého otce, který spadl na svého syna, když mu novinářka podrazila nohu, se po pár dnech vyklubal terorista.

Pravda časem vždy vyplave na povrch. Merkelová otevřela náruč Syřanům, ale do Evropy nahnala ekonomické migranty. Naprostá většina migrantů totiž přichází z jiných zemí –  Afganistánu, Albánie, Pákistánu, Bangladéše, Kosova a řady Afrických zemí. Zamlčují se fakta a vyrábějí se srdceryvné příběhy. O tom, co se děje ve skutečnosti, se nepíše. Nepíše se o tom, že migranti házejí na personál německých nemocnic vlastní výkaly, nebo chrstají na sestry vlastní moč, či napadají personál noži. Nepíše se o těch, co vyrvali v Itálii starou ženu za vlasy z jejího auta, aby se jím dostali do Německa. Nepíše se o 1 400 znásilněných dětech Pákistánci v anglickém městě Rotherham v letech 1997 až 2013. Nepíše se o tom, že Švédský soud odsoudil sedm afghánských uprchlíků za znásilnění. Jeden z nich vylákal do uprchlického tábora 29 - letou pečovatelku, matku dvou dětí, kde ji spolu s dalšími pachateli sedm hodin znásilňovali.Brutalitu sledoval dav uprchlíků, kteří násilníky ještě povzbuzovali výkřiky a tleskáním a ženu označoval za děvku. Dnes je tato žena upoutána na invalidní vozík a je mentálně postižená.


Nepíše se o tom, jak některé městské čtvrti ve Francii, Německu i Švédsku zcela ovládli migranti a jejich drogová mafie natolik, že se do těchto čtvrtí neodváží starousedlíci, ale bojí se do nich vstoupit i policisté.Nepíše se o migrantech, kteří v Německu demonstrují s černými vlajkami takzvaného islámského státu nad hlavami.

Nepíše se o tom, co se děje v Německu. O tom, co napsal Heinz Buschkowsky, starosta berlínské čtvrti Neukölln, kde tvoří přistěhovalci 41 % populace. Cituji: „Je podle nich zcela normální, že si chodí pro peníze na úřad, aby si následně mohli zakoupit jídlo, pití, nájem, energie a oblečení. Zkrátka a dobře, jsou to podvodníci, kteří sociální systém zneužívají. Dalším pozoruhodným příkladem, jak se naše společnost rychle a pokorně podřizuje jiným, je vyhláška v jednom berlínském detenčním centru pro mladistvé. Jelikož 70 % z jeho klientů jsou imigranti, nebudou nadále dostávat vepřové maso. Z náboženských důvodů tedy přímo v Berlíně zakázali vepřové maso. ….. Rád bych v tomto bodě pohovořil o každodenní bezmocnosti, když vidíte, jak do supermarketu vejde nějaký člověk, vezme si z regálu zboží, projde kolem pokladny bez placení a dá pokladní jasně najevo, co se jí stane, když zavolá policii. To samé na ulici; když po ní prochází skupina pěti těchto individuí po chodníku, ostatní jim musí jít z cesty. Když čekáte na zelenou, je nutné se dívat přímo před sebe. Když se totiž náhodou na někoho z nich podíváte, riskujete, že k vám přistoupí a zeptá se: „Hele, máš nějaký problém? Pokud jo, tak ho můžeme hned teď vyřešit!“ píše Buschkowsky.

Zneužívání a zastrašování nejsou podle Buschkowského ušetřeny ani malé děti. „Místní přistěhovalecká mládež od malých dětí vybírá vstupné, pokud si chtějí hrát na prolézačkách v parku. Mladé dívky jsou otevřeně dotazovány, jestli chtějí podstoupit proces oplodnění. Řidič autobusu, který po nich požaduje lístek, se obvykle se zlou potáže. Na hlavu mu prostě vylejou coca-colu. V lepším případě. Policejní hlídky jsou naprosto bezmocné. Terčem ataku ze strany přistěhovalců se může stát kdokoli. Zezadu do vašeho automobilu vrazí vůz přistěhovalce. Okamžitě poté se na místě objeví celá řada tzv. svědků, kteří celou situaci perfektně viděli a budou vypovídat proti vám. Viníkem tedy najednou nebude řidič, jenž do vás kvůli své neopatrné jízdě zezadu narazil, ale vy. Přistěhovalci tvrdě vládnou a tyranizují německé děti, dospělé i důchodce. Učí své potomky, aby proti nám bojovali“....uvádí ve své knize starosta.(Zdroj: parlamentnilisty.cz)

Lžou, lžou, lžou. Na titulkách medií se poutají štvavé články proti Zemanovi, ale popsání faktů se na titulce nepoutá. Evropa zachraňuje migranty z moře, poskytuje jim autobusy a vlaky. Dává jim vodu, peníze, jídlo a ubytování. Takto se ti „nebozí váleční uprchlíci odvděčují“. Vagony plné nejen odpadků, ale výkalů.

Merkelová si naivně myslela, že si do Německa zve levnou pracovní sílu, aby ještě více zlepšila německý ekonomický zázrak. Evropa se ale začala plnit lidmi, kteří nikdy pracovat nebudou. Lidmi, kteří když dostanou jen 2 000 EUR na měsíc řvou, že nás vyhubí. Lidmi, kteří znásilňují naše ženy a děti. Kancléřka by za tuto kolonizaci Evropy měla být hnána k odpovědnosti. Pokud stávající sluníčkářské vítání migrantů okamžitě neukončíme a nepošleme migranty zpět, za chvíli se ty vlaky při zpáteční cestě budou plnit námi. Jenže nebude kam uprchnout. "Kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem" nefunguje. Blíží se doba, kdy se budeme nuceni bránit se zbraní v ruce. To už ale bude pozdě. Již dnes je pozdě......

Michal Malý