„Když se k nám dostala, byla opravdu vystrašená a chovala se agresivně. Sotva jsme ji mohli vyšetřit,“ uvedla v prohlášení Lisa Blochová z útulku.

I tak ale veterinář snadno zjistil, že nedávno měla štěňata. Lidé z útulku se proto vydali za původním majitelem Cory, který se jí vzdal, aby předal i štěňata. Byla totiž jen čtyři týdny stará, takže na oddělení od matky bylo příliš brzo.

Majitel o štěňata nechtěl přijít, ale nakonec se nechal přesvědčit. Po návratu do útulku dali malé psíky ihned k jejich matce. Do té doby seděla zaraženě v koutě, ale jakmile spatřila štěňata, ožila.

Nejprve sice váhala, jako by nemohla uvěřit tomu, co se děje, ale po chvilce se ke svým potomkům rozeběhla a nadšeně je vítala. Najednou jí nedělal problém dokonce ani lidský kontakt.

Až štěňata vyrostou a naberou sílu, čeká je přesun do pěstounského domova a poté příprava na adopci. Příběh možná bude mít šťastná konec i pro Coru. Podle Blochové sice lidé často chtějí jen štěňata a matku ignorují, tentokrát však už mají zájemce o adopci i u Cory.