Jdi na obsah Jdi na menu

Senátor Doubrava udeřil: Teror. Sobotka se zbláznil.

26. 3. 2016

Odložme soucit, oni ho s námi mít také nebudou. Nedivil bych se, kdyby lidi po migrantech...

„Plán probíhající invaze je podle mě jasný. Ovládnout Evropu, zbavit se všech, kteří nepřistoupí na jejich víru, zlikvidovat kulturní památky, nastolit právo šaría a tak dále,“ říká senátor Jaroslav Doubrava. A mnoho dalšího...

Senátor Doubrava udeřil: Teror. Sobotka se zbláznil. Odložme soucit, oni ho s námi mít také nebudou. Nedivil bych se, kdyby lidi po migrantech...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Obhájci imigrace tvrdí, že přijímání imigrantů pomůže ekonomice, protože imigranti zaplní volná pracovní místa a současně prý pomohou udržet důchodový systém. Nejsou ale naopak větším nákladem pro sociální systémy než přínosem pro ekonomiku? Plus započtěme náklady na bezpečnost a následky kriminality...

Mám za to, že jenom idiot může tvrdit, že jsou migranti přínosem. Přínosem může být 0,5 % z nich, vysokoškolsky a technicky erudovaní lidé. O ty byl zájem i bez migrace. Proč je mnoho potomků migrantů nezaměstnaných? Ve valné většině do Evropy nejdou pro práci, ale pro dávky. Mají nás za své otroky, kteří na ně musejí pracovat. Netají se tím, ale nikdo z kompetentních to nechce vidět a slyšet. A co horšího, my se jako jejich otroci začínáme chovat. Několikrát jsem již řekl, že celá migrace byla vyvolána Amerikou, aby oslabila ekonomiku EU. Za tím si stojím. Je mi opravdu líto, že se jí to daří!
A ještě něco. Opravdu si někdo může myslet, že v migrantech přicházejí pracovní síly pro evropský průmysl, jestliže přicházejí ze zemí, kde žádný není nebo je jen minimální? Pokud by tak toužili po práci, proč si nevyhrnou rukávy a nedají se do ní u nich doma, tak jako to udělali obyvatelé Evropy!

Co říkáte silvestrovským událostem v Kolíně nad Rýnem a dalších německých i evropských městech?

Je to začátek jejich nekulturní a politické invaze do Evropy. První oťukávání, jak bude Evropa reagovat. Žel místo toho, aby tvrdě zasáhla, opět ukázala svou slabost, a tím vyslala další signál, že se nemají čeho bát a mohou si dovolovat čím dál víc! Víme, že to nebyl jen Kolín nad Rýnem, ale celá řada dalších měst a nejen v Německu. Již si více dovolují! Je na to celá řada důkazů.
 
Co říkáte reakcím německých politiků?

Kdo je v Německu zastánce migrace je buď naivní idiot, viz zelení a někteří sociální demokraté, nebo ti, kteří jsou placeni nadnárodními korporacemi, jež chtějí díky migrantům srazit cenu práce v Evropě. To, jak jsou naivní, jim ukáže blízká budoucnost. Jsem přesvědčen, že většina z nich je nevzdělaná, a co hůř, nevzdělatelná. To, co je sem přilákalo, jsou gauneři zaplacení k tomu, aby je sem nalákali, jsou to jejich růžové představy, že tu létají pečení holubi přímo do úst. Ostatně první, po čem se ptají, jsou ty slíbené domy, peníze atd. Zajímavé je, že jsem nezaznamenal poptávku po práci! Mezi tyto sluhy korporací patří i tetka Merkelová.

Co se týče sexuálních útoků uprchlíků v Německu, publicista Jan Petránek řekl, že útoky na ženy jsou hluboko v mentalitě migrantů a uprchlíci mají hodnoty neslučitelné s našimi. Co o tom soudíte?

Petránek má naprostou pravdu. Copak v jiné víře, než je islám, je dovoleno souložení s dětmi? Proč tyto případy nejsou zveřejňovány, a nikdo nemůže říci, že k nim nedochází, jen jsou policiemi a sdělovacími prostředky zemí pečlivě utajovány! Proč nemáme právo znát pravdu?!
 
Objevily se zprávy, že německá policie nemá vyšetřovat „drobnou“ kriminalitu přistěhovalců...

Věřím tomu, protože statistiky jsou nade vše. Přece nemohou politici, kteří jsou u moci, a jejich policejní šéfové dopustit, aby lidé věděli, co se skutečně děje? U nás v Česku např. policajti hovořili, jak strašné problémy způsobila Klausova amnestie, ale oficiálně se vyjadřovali velice opatrně… Jsou popsány případy, i o těch jsem již psal, z německých marketů, kdy si ti vzácní hosté utíkající před válkou naplní koše zbožím, ale placením se nezdržují. Prý „pozvala nás frau Merkel, tak ať to za nás zaplatí“! Ani toto prý policie nesmí řešit.
 
Šéfka Alternativy pro Německo Frauke Petry prohlásila, že by pohraniční stráž měla být připravena střílet uprchlíky, pokud to bude nutné. „Potřebujeme efektivní kontrolu (hranic), abychom zabránili neregistrovaným žadatelům o azyl ve vstupu do země z Rakouska. Žádný policista nechce střílet na uprchlíky a já si to také nepřeji. Ale střelba by měla být umožněna jako poslední možnost,“ prohlásila pro německá média šéfka AfD Frauke Petry. Souhlasíte s ní?

Plně s tou paní se dá souhlasit. Bezpečnostní analytik Martin Keller před pár měsíci řekl, že kdyby se mezi Řeckem a Tureckem potopilo několik lodí, bylo by hned po problému, protože by věděli, že každá loď s ilegálními plavci bude potopena. To není nelidské, to je nutné. Nelegální islámskou migraci je nutné považovat za nepřátelský akt, invazi, vůči EU. A přiznejme si, že jí skutečně je. K migrantům je třeba přistupovat podle zákona, tedy jako k osobám, které vstupují bez řádných dokladů neoprávněně do EU. Politici si musejí konečně uvědomit, že v případě hromadného, tedy v podstatě násilného, přechodu hranic není vyloučené ani použití síly. Finanční prostředky vyčleněné na ozbrojené střežení hranic EU by byly účelněji vynaložené než do poskytování financí na pobyt islámských migrantů v zemích EU. Je dobře, že nelegální překonání či poškození oplocení je v Maďarsku trestným činem a za něj je poměrně vysoký trest, který končí odnětím svobody.

Nedivil bych se, kdyby po migrantech začali lidé střílet. Četl jsem v novinách zkušenost českého policisty z Maďarska. Cituji: „Jeden starší muž … žije v těsné blízkosti státní hranice a žije pouze z toho, co vypěstuje. Jejich oblast je na naše poměry chudá. V letních měsících loňského roku se mu přehnal přes jeho sad několikatisícový dav běženců. On pěstuje jablka, papriky nebo broskve a běženci mu zničili a rozkradli kompletní úrodu, která ho měla živit celý tento rok. Podle místních obyvatel je Evropa zradila, jelikož jim nikdo v těch prvních týdnech a měsících nepomohl.“ Co k tomu dodat?

A ještě jeden postřeh. Migranti připlouvají na gumových člunech, které při spatření lodě sami propíchávají. Proč to nepovažovat za rituální sebevraždu, odložit soucit, oni ho s námi mít také nebudou, a nechat je svému osudu.

Premiér Sobotka řekl: „Jsem přesvědčen, že levicové lídry za deset dvacet let najdeme spíše mezi dobrovolníky, kteří v létě odjeli na Balkán a pomáhali uprchlíkům. Tihle lidé budou v budoucnu představovat levici. Nehledal bych je na náměstích, kde se šíří xenofobie, nenávist a rasismus.“ Co o tom soudíte?

Obávám se, že se zbláznil. Co jiného na ten blábol říci? Kvůli němu sociální demokraté prohrají příští volby. Měl by být ze sociální demokracie vyloučen. Navíc, bylo by skvělé, kdyby to byl jeho jediný blábol.

Slovenský premiér Fico řekl, že nechce, aby na Slovensku vznikla nějaká ucelená muslimská komunita. Řekl, že existuje problém s integrací imigrantů, a také řekl, když to řeknu lidově, že si nevezme na triko, aby byly ženy na Slovensku sexuálně napadány. Co si o tom myslíte?

Jako vždy, opět má pravdu. Preventivní odpor je nutný. Abychom nedopadli jako v Německu, kde v těchto dnech představitelé Křesťansko-demokratické unie Německa varovali, že z restauračních jídelníčků po celé zemi mizí tradiční německé jídlo – vepřové párky. Informovala o tom Deutsche Welle. Před tím nevarují nějací rasisti nebo neonacisté, ale normální Němci. Ani já nejsem pro takovou možnost. Zanedlouho bychom brzy po ránu a v průběhu dní museli poslouchat jejich kvílení z jejich mešit. Podívejte se, jak se chovají ve Francii, Anglii a dalších zemích, kde jim taková uskupení umožnili. Dnes se tam mezi ně neodváží ani policie!

Robert Fico také řekl, že absolutní většina běženců jdoucích do Evropské unie z Turecka je ekonomickými migranty. „Trvám na svém postoji, že absolutní většina těchto lidí je ekonomickými migranty (hovořil o migrantech jdoucích do Evropy z Turecka, pozn. redakce). Kdo má věřit člověku, který se necítil bezpečně v Srbsku, v Maďarsku, ani v Rakousku, a tak šel až do Německa? Evidentně mu šlo o ekonomické zájmy,“ řekl Fico…

Fico má stoprocentní pravdu. Řekl jsem to už mnohokrát i já. Pro běžence ze zemí rozvrácených občanskou válkou a terorismem ani v jednom případě těmito prvními bezpečnými zeměmi není EU, tedy ani ČR. Maďaři mají pravdu, že migranti z Blízkého východu nemají právo na azyl v EU, natož v Německu u tety Merkelové. Jdou z bezpečných zemí za lepším. Jsou to všichni ekonomičtí migranti a ti nemají v EU co pohledávat. Navíc se nemohu zbavit dojmu, že tito velmi dobře vybavení mladíci jsou dobře vycvičeni a ekonomická migrace je jen pláštíkem zahalujícím to pravé, podstatně horší zadání. Zadání, ve kterém stále vidím smrtelné nebezpečí pro život a kulturu Evropy. Je tu ještě jedna závažná otázka, proč se tito mládenci nestarají o to, aby ve svých zemích nastolili pořádek, ukončili válčení, aby vytvořili pro své děti, své rodiny klidný domov, jak by bylo normální ve všech civilizovaných zemích

Jak hodnotíte to, jak se k imigrační krizi stavějí EU a Německo? Jak se díváte na roli Turecka? Máme se s ním dohodnout, nebo nás bude vydírat? Není lépe postavit ploty chránící hranice?

Podobně jako v roce 1938 i dnes vládnou Evropě idioti. Neschopní a prolezlí korupčníky nadnárodních společností, kterým chaos nevadí, pro kšeft je naopak dobrý – führerem těchto lidí je, jak víme, Merkelová.

Ale podobně slaboduchým je i führer Rakouska. Jako naprostý idiot neschopný vnímat realitu se zachoval rakouský kancléř Werner Faymann, když začátkem března 2016 vyzval Německo, aby rovnou přebíralo uprchlíky z Řecka nebo států sousedících se Sýrií. Tito migranti mají být na svou cestu do Německa vybaveni průjezdním osvědčením. Jako by tento nápad něco řešil? Nebo znepokojivé jsou tendence, které si dovolil napsat britský list Guardian: Pro zvládnutí uprchlické krize je prý nezbytné, aby EU například zvýšila hromadné přijímání uprchlíků a dokonce součástí řešení má být i přijímání migrantů z Afghánistánu a Iráku. Stupidní a bohužel část lidí na to slyší.

Oplotit hranice? Ano, spíše to je málo, mezi dvěma ploty by měla být minová pole. Proč jsem tak nelidský? To je vidět z migrace. Saúdská Arábie cíleně nepřijímá migranty, aby směřovali na Evropu, přestože má stanový tábor dokonale vybavený prý pro miliony lidí. Turecko sice může tvrdit, že bude brzdit migrační vlnu, ale zároveň víme, že je cílem Turecka opak – snaha exportovat islám na Balkán. Navíc je pro něj náramně výhodné vydírat Evropu. Buď dáte miliardy, nebo vám je tam pustíme otevřením hranic! Buď nás vezmete konečně do společenství EU, nebo to uděláme také. Co na tom, že jejich přijetím do EU bychom tu hranici otevřeli my sami!

Hovoří se o tom, že Turecko podporuje Islámský stát (obchoduje s ropou) i imigrační vlnu do Evropy. Co o tom soudíte?

Různé nadace a nevládní organizace z Perského zálivu například v Kosovu platily chudým rodinám stovky eur či dolarů měsíčně, aby se začaly oblékat a chovat jako konzervativní muslimové.

V této diverzi vůči EU působí také Turecko. Například Turecko v převážně muslimském Kosovu postavilo dvacet mešit, ale žádnou továrnu. Je patrný rostoucí vliv islámského Turecka. Z mladé generace z Kosova se někteří stávají džihádisty, aby odešli do Sýrie a zabíjeli Američany. Nemají v sobě nic z toho,co rodiče, jejichž generace je USA vděčná za nezávislost na Srbsku. Děti si konflikt se Srbskem nepamatují. Také ve Francii a dalších zemích západní Evropy druhá a třetí generace muslimů není těm „evropským psům“ za nic vděčná. Jejich rodiče byli kdysi rádi za přijetí v Evropě, ve státu, kde se usadili. Dětem již evropské hodnoty nic nemusejí říkat.

Konzervativní směry islámu začaly na Balkán přicházet teď s novou generací imámů, vychovanou a vzdělanou po roce 2000 v zemích Perského zálivu. Z různých náboženských a státních center je vůle stratégů posílat islámské migranty do Evropy, vytvářet jim tam zázemí, hledat místní spojence – naivní multikulturalisty. Tomu nahrávají válečné a sociální situace. Potom stačí zapojit do práce „náborové kanceláře“ – ať cíleně, nebo doporučit tento „džob“ kriminálním sítím. Také řada jedinců pochopí, jak výdělečné je převaděčství, ale také i úvodní zprostředkování převaděčství. Na všem se dá vydělat.

Turecko je nepřátelská země a je ironií, že fašizující se islámský stát je v NATO. Turecký premiér teď navrhl evropským lídrům plán, podle kterého by Turecko přijímalo zpět na své území všechny migranty a uprchlíky, kteří připlují na řecké ostrovy. Výměnou požaduje Ankara vyšší finanční pomoc a urychlení bezvízového styku. Bezvízový styk s Tureckem by byla sebevražda EU, oficiálně povolená invaze. Turecko chce od EU oživení přístupových rozhovorů. Každého europolitika, který by s přístupovými rozhovory souhlasil, bychom měli ihned vyhostit do USA nebo do Somálska.

Též se objevila tvrzení, že migrační vlnu do Evropy podporují USA a podporují ISIS proti Asadovi…

Dnes je již obecně známo, že islámští teroristé byli ze strany USA podporováni, aby bojovali proti Asadovi. Já jsem přesvědčen, že IS a vše kolem něj je dokonce jejich dílem! Opakuje se situace z Afghánistánu – Tálibán se přece zrodil z bojovníků proti sovětským vojákům v Afghánistánu.

Po internetu šlo video, na němž se vrahoun IS rozčiluje, kdy už je zase budou bombardovat Američané. Ti prý bombardují poušť a ti zasr… Rusové jim bombardují sklady zbraní a munice, jejich velitelská stanoviště. Ostatně svědectví amerických pilotů to nepřímo potvrzuje.

Andrej Babiš řekl, že příliv uprchlíků do EU se musí zastavit úplně. Nemáme podle něj povinnost a v tuto chvíli nemůžeme vůbec nikoho přijímat. Musíme prý v první řadě zaručit bezpečnost našich občanů. Ptá se, proč by z bohatství evropských zemí tvořených po generace měli žít lidé bez vztahu k hostitelské zemi a kultuře – lidé, kteří představují bezpečnostní riziko a jejichž touhou není asimilace, ale rozvrat evropské kultury. Podle Babiše není možné, aby Evropané měli menší práva než přistěhovalci, a je vyloučeno, aby se přizpůsobovali uprchlíkům. Jaký je váš názor?

Babiš má pravdu. Neřekl ale nic nového. Říkám to už dlouho, říká to prezident a je za to skandalizován, říká to celá řada dalších. Ano, to by měla pro nás, pro Evropu, být základní filozofie. Buď se podřídíte našim zvyklostem, naší kultuře, toho ale nejsou schopni ani ochotni, tak běžte, odkud jste přišli. Tam pro své zvrhlosti máte svůj prostor!
 
Předseda SPD a poslanec Tomio Okamura říká, že neexistují umírnění muslimové a že islám je zločinná ideologie. Podle něj by bylo třeba ihned všechny islámské migranty vrátit zpět do mateřských zemí a byl by pro vyhoštění i potomků těchto migrantů, kteří se v Evropě narodili. Rusové jsou prý de facto naši jediní upřímní silní spojenci v souboji s radikálním islámem. Každý muslim je podle něj bezpečnostním rizikem a skutečně časovanou bombou. Co si myslíte o tom?

Ne všechny radikální myšlenky jsou rozumné. Dlouhá desetiletí v Evropě žije mnoho muslimů, kteří do našeho prostředí prostě zapadli. Okamura tvrdí, že každý muslim je bezpečnostním rizikem a skutečně časovanou bombou. Podle mě to nelze řešit plošně. Ale jsem pro to, aby migranti, kteří přišli nejméně od roku 2013 a nejsou plně integrováni do pracovního procesu a občanského života, by měli odejít. S tím bych souhlasil. Navíc bych k těm jediným spojencům dnes přičetl i Poláky a Maďary a koneckonců i Slováky.

Vidíme, že Schengen je něco pro dobré počasí, ale když přijde bouřka, prosakuje a valí se přes něj povodeň. V okamžiku, kdy EU hranice nijak nehlídá, cizí lidé libovolně bez jakékoli registrace překračují hranice a pohybují se po Evropě. Současně vidíme, že už nyní jsou v západní Evropě obrovské muslimské komunity podhoubím pro terorismus. Neměl by si náš stát vzít zpátky pravomoc, kdo může vstoupit na naše území? V okamžiku, kdy není chráněna vnější hranice EU? První je věc, že kontrolou hranic zamezíme přílivu uprchlíků, a druhá věc, že v západní Evropě jsou občané EU muslimského vyznání, kteří jsou zapojení do hnutí teroristů. Ale muslim, který žije třetí generaci v Německu a je třeba terorista, může libovolně překročit hranice naší země, nikdo ho na hranicích nezkontroluje, nezadrží a zde může u nás něco spáchat. Jedním ze znaků suverénního státu je, že kontroluje své hranice a kontroluje právo na svém území, které je vytyčeno hranicemi. Jakmile někdo poruší zákon u nás, překročí hranice, tak už náš stát toho člověka těžko potrestá...

Kdyby se valila jen povodeň. Ono se v té povodni valí to nejhorší bahno. To ostatně konstatovaly i bezpečnostní složky Německa. Jak víte, odhadují, že na deset procent z příchozích představuje bezpečnostní riziko! To je strašné číslo. Vzít si zpět pravomoc rozhodování, kdo může vstoupit na naše území? Na to by měl být stát minimálně již velmi dobře připraven, neměl-li to činit už dávno. A uzavře-li Rakousko i Německo své hranice, pak nesmíme my otálet ani vteřinu! Tito teroristé se nám nevyhnou. Plán probíhající invaze je podle mne jasný. Ovládnout Evropu, zbavit se všech, kteří nepřistoupí na jejich víru, zlikvidovat kulturní památky, nastolit právo šaría a tak dále. Naše země by tohoto plánu určitě ušetřena nebyla. Ostatně odpovědi jsou i v položené otázce.

I kdybychom nepočítali současnou migrační vlnu, již před ní existovaly odhady, že v západní Evropě budou mít muslimové většinu do 40 let. Takže v Německu, Francii, Británii, Belgii, Nizozemí a tak dále mohou nastavit muslimská pravidla a právo šaría. Budou ovládat velké země EU a pak muslimské zásady mohou prosazovat vůči nám. Není pro nás EU z tohoto důvodu hrozbou a není pro nás řešení vystoupit z EU a utvořit nějaké uskupení států kolem Visegrádu a části Balkánu a dalších států střední a východní Evropy, které by se tomu ubránily?  

Ano, EU selhala. Německý soused se stává toxickým státem – tedy státem se vzrůstajícím počtem potenciálně nebezpečných osob. Prvním krokem musí být prosadit právo úpravy zákonů schválených EU podle svých vlastních regionálních představ. To je základ. Když se tomu bude byrokracie EU bránit, potom čert ji vem. Utvořit nějaké uskupení států kolem Visegrádu a části Balkánu a dalších států střední a východní Evropy, to by sice vypadalo hezky, ale pochybuji o tom. Polsko chce být dominantní. Kritizuje Rusko, bez kterého by se takové uskupení neobešlo, ale přitom Poláci mají podobné manýry. Myslím, že není daleko doba, že přijde nutnost záchrany Evropy a toto by mohlo být řešení. K její záchraně bude spojení všech slovanských národů a nejen jich, nevyhnutelné.

autor: Lukáš Petřík