Jdi na obsah Jdi na menu

Nečas, Klaus, ODS & spol - AIDS této země.

28. 6. 2015

Ryba smrdí od hlavy, kmotři a politická mafie byla řízena z Hradu a z Úřadu vlády. Kradeš, podvádíš, loupíš?Jsou za tebou miliardové podvody, ožebračení lidé, zničené celé rodiny, které ztratily víru ve spravedlnost? Tak buď v klidu, náš nejvyšší to zařídí. 

Ty podrbeš záda mně a já zas tobě, uděláme kšeft. Ty podepíšeš náš vládní návrh ke spokojenosti našich kamarádíčků a já, bez vědomí vlády, zase podepíšu propuštění tvých kamarádů z kriminálu. Ano, byl to dobrý kšeft, co na tom, že se rozhodovalo o osudu tisíců lidí z celé republiky. Je evidentní, že Klausovi na té amnestii hodně záleželo.

Vysvětlí mi někdo, proč tito dva ještě nebručí?

Proč ještě nesedí bývalý náměstek pražského vrchního žalobce Grygárek, který vykreslil svého kamaráda Janouška jako bezúhonného a  čestného občana. Snaživým Švýcarům, kteří měli podezření na špinavé a nezdaněné peníze, které leží v jejich bance, nezbývalo nic jiného, než zablokované 2 miliardy !!! Janouškovi uvolnit. 

A to je pouze špička mafiánské pyramidy, která se začala budovat hned potom, co si promrzlá většina s klíči v ruce naivně myslela, že bude lépe. Ale jak může být lépe, když vrcholní politici Nečasovy vlády nedokáží (nechtějí) rozeznat, co je politický kompropis a co špinavý kšeft za státní peníze. Volil bych raději tvrdší slova, ale zmínění pánové nepatří k levicovým politikům, tak by mi to asi neprošlo. Ale musím prohlásit, že propustit tisíce kriminálníků zpět do společnosti, je hnusná prasárna. 

Mám obavy, že je na hrad (Mírov) stejně nikdo nedostane. Když si policie vyhrnula rukávy a se státním zástupcem Ištvánem chtěli "vyčlenit" z této organizace tři její členy, nastal velký poprask. Nečas nešetřil sprostými útoky na policii a státní zastupitelství. Hysterické výlevy první dámy ODS, silácká vystoupení "předsedy" TOP 09 Kalouska a poskytnutí obrovského mediálního prostoru pro obviněné a jejich přátel, udělalo z lovců gaunerů štvanou zvěř.   Jen si vzpomeňte, kdo ve skutečnosti vedl a úkoloval BIS.

V režii Nečase, Kalouska, Klause a Duky proběhly od roku 1989 už druhé církevní restituce. (Podle těchto pánů a spřátelených pravicových médií je každý odpůrce této zlodějny na občanech komunista.) Umí si někdo představit, že by se jednou vynořily odposlechy z tajných jednání zúčastněných? Nechám na každém, ať si domyslí, nakolik byly tyto dohody o přemístění miliard u těchto čtyř pánů čisté, poctivé a bohulibé. Chudák Jejíž, kdyby mu nepřibili nohy, tak by je s radostí .... 

Ale, abych nebyl na tyto výše jmenované pány pouze ošklivý, tak jednu věc musím poctivě přiznat. Naučili se překrucovat, podvádět a lhát mistrovsky! Však také mají hodně následovníků, kteří na ně nedají dopustit.  Myslím si, že na působení této čtyřky a zvláště na nejvyššího pravicového guru, budeme ještě dlouho vzpomínat. Nejdříve prohlašoval, že po komunistech nic kromě zdevastované země nezbylo. Pak tvrdil, že "zrození" 250 miliardářů je zásluhou jejich šikovnosti, ale zapomněl dodat, že přes devadesát procent jich zbohatlo při rozkrádání státního majetku za kupónové privatizace. Stejně jako nám tvrdil, že amnestoval pouze stovky ubožáků, kteří se "omylem" dostali do rozporu se zákonem. Když se to tak vezme, tak to byl akt milosrdenství. 

Díky všem, kteří se nenechají mafií zastrašit a postupně rozkrývají tuto zločineckou chobotnici. 

Jaképak kecy, oba nesou vinu za propuštění tunelářů a podvodníků a měli by se za to před soudem zodpovídat. Ale přiznám se, jsem trochu skeptický, ze zkušenosti vím, že rychle a nekompromisně dokáže soudit a poslat do kriminálu pouze zase mafie, jako se to stalo jednomu nebohému řidiči, který namaloval politikům tykadla.

Jan Šustek