Jdi na obsah Jdi na menu

Nechtějí vodu ani jídlo, do kterého kopají, chtějí naše peníze !

Snad i těm nejortodoxnějším sluníčkářům začíná docházet, že to, co se valí na Evropu, nejsou uprchlíci před válkou, ale řízená vlna ekonomických migrantů, kteří navíc kopou do potravinové pomoci.

Pokud by šlo o uprchlíky před válkou, byli by šťastni za jakoukoli pomoc, za to, že jsou v zemi, kde se neválčí. Neměli by na sobě značkové džíny, neměli by moderní mobily, neměli by peníze. Ale oni toto vše mají. A mají nataženou ruku, která chce zejména peníze. Odmítají i sebekratší dobu zůstat v chudší Itálii, či Maďarsku, Řecku, Turecku. Chtějí bohaté Německo a jeho štedrou sociální politiku. I otec utonulých syrských chlapců a jejich matky spěchal do Německa pro nové zuby. A politici a sluníčkáři od nás chtějí, abychom těmto lidem pomáhali. Lidem, kteří chtějí spotřebovat výdobytky Evropy, o které se nijak nezasloužili. Nezasloužili jsme se o ně příliš ani my, zasloužili se o ně naši předkové. A dnes tyto výdobytky máme rozdávat na svůj vlastní úkor? Nemluvě o tom, že je spotřebováváme, aniž bychom je zhodnocovali?

„No camp, Germany !,” provolávají migranti na maďarském nádraží ve městě Bicskea, odmítají jíst a pít, navíc do darovaného jídla a pití kopou a rozesmátí „demonstrují“. Skandují "Merkel Merkel", ale i "Allah Akbar" včetně jejich dětí. Ministr Chovanec prohlásil, že se do Evropy chystá dalších 120 000 migrantů, ale že se nemáme bát. Nevím, zda pan ministr tato a jiná videa zfanatizovaného davu migrantů viděl, ale já se přes jeho ujištění bojím. Z poslední vlny 40 000 migrantů jich ČR přijala 1 328. Junker nyní jedná o tom, jak bude rozděleno dalších 120 000, ale už dnes je jasné, že jich bude nejméně 160 000. Tedy, pokud by byl „klíč“ stejný, letos k nám dorazí cca 5 300 migrantů. Na jejich příjem, kontrolu, lékařské prohlídky i ubytování nejsme připraveni. Nemluvě o tom, že se blíží zima. Ale ministři Chovanec a Stropnický jsou „v klídku“.

video http://www.youtube.com/embed/2TGXKno9eZ8

Armáda ČR má v letošním roce včetně důstojníků 28 351 příslušníků, z toho je 7 487 civilních zaměstnanců. Počet policistů je 38 996, opět včetně důstojníků, kriminalistů a civilních zaměstnanců. Délka hranic ČR je 2 290,2 km. Prohlášení, že hranice bude hlídat armáda tedy zní zcela směšně, protože pokud by hranice hlídali všichni včetně generálů bez civilních pracovníků, pak by na ostrahu 1 km hranice bylo jen 9 lidí, pokud by hranici hlídali na tři denní směny 7 dní v týdnu, pak 3 lidi na kilometr, pokud by se hlídala celá hranice. Pan ministr Chovanec je v klidu, ale tento národ v klidu přestává být. Valí se na nás vlna nejen ekonomických migrantů, ale i islámských (zatím) spících radikálů a teroristů. Valí se na nás vlna neznámých nemocí, proti kterým nemáme léky.

Valí se na nás vlna kriminality, včetně té násilné. Nevím jak Vy, ale mne z toho „mírumilovného“ davu migrantů, skandujícího "Allah Akbar" mrazí, zvláště, když vidím v očích těch lidí fanatismus a nenávist. S uprchlíky přijde do Evropy válka a pak i z nás budou uprchlíci. Ministr Chovanec je však v klídku a to natolik, že jako Ministr vnitra po ignoraci předchozích „excesů“ muslimské obce v ČR ignoruje i ten poslední - V českém jazyce provozovaný islámský web otevřeně vyzývá ke zničení Izraele, a vyzývá věřící muslimy, aby se za zničení Izraele modlili. Muslinští studenti veřejně lidem, kteří protestují proti islamizaci Evropy vyhrožují, že je podřežou. Až to v Evropě (a tedy i u nás) bouchne, politiky ohlídá ochranka a armáda, nebo zdrhnou do daňových rájů, kde mají firmy, do kterých tečou úplatky za rozkrádání státního rozpočtu. Ale my tu zůstaneme.

Chtělo by to ty politiky do těch jejich daňových rájů vypráskat hned. Jenže po nich by přišli další, ještě horší a populističtější Okamurové a za provize z prodeje OKD kývající hurvínkovští Sobotkové. Tak snad aby byla zase plná Letná, jen mám obavu, že by vynesla k moci ještě větší grázly, než podvod zvaný „Sametová revoluce“. Pokud bruselští politici nejsou schopni ochránit Schengen na jeho hranicích, pak nám nezbývá než pořídit zásoby, ozbrojit se a opevnit se, abychom byli schopni bránit naše rodiny, ženy a děti před islámskou kolonizací. Ale ani tak nebudeme mít šanci, protože jde o dlouhodobě připravovaný proces kolonizace Evropy. Uvědomme si to konenčně.

Za současnou situaci je odpovědný Brusel, ovládaný USA, které vymyslely strašáka Putina, aby odvrátily pozornost od hrozby ze strany islámu (kterou sami nastartovaly vojenskými vpády do „arabského světa“) a (nejen) jeho prostřednictvím rozložily Evropu, kterou nepovažují za spojence, ale za konkurenta. Je nezbytné ty bruselské sluníčkářské fanatiky zastavit, je nezbytné, aby každá země EU měla právo veta. A pokud ne, aby byla EU, jako nefunkční moloch, tisknoucí peníze pro flákače a slepě poslouchající USA, rozpuštěna.

Brusel přes miliardy dotací nevyřešil soužití Romů s většinovou společností. Nezabránil jejich útokům mačetami či násadami od krumpáčů. Jak chce vyřešit vydírání ekonomických migrantů, kteří nám vyhrožují podřezáním, jehož realizace je na spadnutí?

Jak dlouho budeme mlčet, nekonat a jen psát či sdílet blogy, které nic nezmění?

Michal Malý