Jdi na obsah Jdi na menu

Aby pak hanba Evropu nefackovala

EU - přes 500 mil. obyvatel, bohaté a vyspělé země, vysoká vzdělanost, RF - 146 mil. obyvatel, vratké hospodářství, EU má více obyvatel než USA a RF dohromady, a doufáte že vám Putin pomůže zdolat jeden mizerný chalifát, nebo i odvrátit nebezpečí islamizace. V samotném Rusku je muslímů více, a Německo chce asi Rusko v tomto trumfnout. Přišel zase ten čas, kdy německá vláda chce zničit to bohatství na které Němci makali několik generací. To je takový němekcý fenomén že se občas kancléř pomátne, a celá vláda mu napomahá, až do úplného sebezničení.

Našli se vždy Němci co poté co jim docvaklo do čeho se řítí, že toho šílence chtěli oddělat, ale oni vše dělají tak důkladně a s wágnerovským pathosem, jako když se píše scénář k Mission Impossible, na to se krásně čumí, ale nemůže to v normálním životě vyjít. Přitom toho skřeta mohli sejmout pletací jehlicí, bez velkých cavyků, To by ale nesměli být Němci. Tam nápravu nečekejte.

Já se ale ptám co dělají ostatní země EU. Přece už jim došlo že Německo zaplavuje kontinent islámem a nechtějí přestat. Některé země dělaly v malém to samé, ale už je to přechází. Dokonce pro Británii je tohle jeden z důvodů k odprejsknutí z EU. Těm je hej, to je ostrov. A velký a bohatý.

Ale proč se nepodniká něco na neutralizování dnešní německé vlády co se uprchlické krize týče? Německo prakticky diktuje co EU udělá.. To si snad také ostatní státy řeknou o pomoc Putinovi, nebo příštímu republikánskému presidentovi USA?  Zatím si vystačí nadáváním na Obamu, jako kdyby zpoza oceánu měla stále přicházet spása. Za to že se Merkel pomátla nemůže ani krypto - muslim Obama. 

A také to uvažování typu - nespojujte muslimský příliv uprchlíků s terorismem - ti teroristé jsou sice, ehm, muslimové, teda nejsou, nemá to s islámem co společného a to Allahu akbar jen volají z neznalosti islámu, a v mešitě nerozumí kázání, ale jsou už narození v Evropě, nejsou to čerství uprchlíci, ti noví už asi teda nebudou mít dět, tudíž druhá nebo třetí generace pomatených jedinců nebude. Takovéto uvažování vás dorazí.

Za to můžou všchni kdo to vidí a jen kafrají, třeba na to že Obama nic nedělá. Evropa je přece ozbrojená, má více lidí než ti které žádá o pomoc. Proboha vzpamatujte se!  Vždyť už začínáte být světu pro srandu. Evropa bude zanedlouho na odstřel. Buď vás sežere islám nebo Rusko, možná kombinace obojího. 

A JDE TO!  TO CHCE SE SEMKNOUT, KROMĚ NĚMECKA UŽ TO KAŽDÉMU LEZE KRKEM.

Milan Radek